Växjö

Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund i Växjö!

 

Styrelsen 2019

Vi jobbar för ett hållbart samhälle där barn och ungdomar mår bra och känner sig trygga. Vi söker och välkomnar alltid nya engagerade människor som vill vara med och göra skillnad. Vi tar hjärtligt emot nya idéer och ser gärna till att testa på nya saker för att bli ännu bättre på det vi gör.

Vi har idag fyra aktiva verksamheter här i Växjö och vi ser att det finns potential för föreningen att växa ännu mer.


RKUF Växjö på sociala medier 

Följ oss på våra sociala medier och håll dig uppdaterad med ny information om allt som händer i föreningen så att du inte missar något av våra kommande evenemang. Du finner vår facebook-sida på länken nedan och du hittar oss på instagram under namnet rkufvaxjo.

http://www.facebook.com/pages/Röda-Korsets-Ungdomsförbund-i-Växjö/138115126244235


Vill du engagera dig?

Ju fler frivilliga, desto bättre. Du kan när som helst välja att gå med i en eller flera verksamheter och bli en aktiv frivillig. Är du intresserad av att gå med i Röda korsets ungdomsförbunds styrelse så kan du söka dit under ansökningsperioden. Vill du ha mer information om hur det är att sitta i en styrelse eller veta mer om våra verksamheter så kan du alltid kontakta oss på vår e-mail; rkuf.vaxjo@redcross.se .


Vill du vara med och påverka?

Hjälp oss att göra världen till en lite bättre plats genom att klicka här ”bli medlem” eller på den gröna knappen till höger och därmed bidra till att vårt arbete kan fortsätta.


English?

If you do not speak Swedish but want to be a part of RKUF and help us make a different, please contact the board for more information:

rkuf.vaxjo@redcross.se

 


Vi i RKUF Växjö är superglada att nu kunna presentera att RKUF’s officiella låt ’Kärlek & Respekt’ nu finns tillgänglig på Spotify under artist ’Genele’ eller klicka ig vidare på den här länken: https://play.spotify.com/album/0Zm6ZiKW2E0VwR7d56aQn6