jourhavande-kompis-logoJourhavande kompis

Alla barn och unga, oavsett bakgrund, har rätt att bli behandlade med respekt och få komma till tals. Du har rätt att bli lyssnad på om du vill prata om det som är viktigt för dig. Därför finns Jourhavande kompis till för dig!

Vår chattjour Jourhavande Kompis vänder sig till barn och ungdomar upp till 25 år. Hit kan du vända dig för att snacka om precis vad som helst.

Vill du prata med Jourhavande kompis?  Klicka på knappen nedan för att chatta. När du chattar med Jourhavande kompis är du anonym. Vi kan inte se ditt riktiga namn eller IP-nummer. Vi finns här för att lyssna och vara ett stöd för dig. Vi är själva unga och inga experter – psykologer eller terapeuter. Vi är helt enkelt dina kompisar och det är du som bestämmer vad vi ska prata om!

Jourhavande kompis ordinarie öppettider:
Vardagar 18.00 – 22.00
Helger 14.00 – 18.00

15 minuter före stängningstid slutar vi att ta emot nya samtal.

Vill du chatta i mobilen?
Klicka här

Om det uppstår tekniska problem, om det ringer i telefonen du chattar från, om du byter fönster i webbläsaren på mobil eller surfplatta, slår på skärmsläckaren eller liknande så stängs chatten ner automatiskt eftersom systemet då uppfattar dig som inaktiv. Om detta skulle uppstå får du gärna starta en ny chatt och prata vidare med oss!

Observera också att datatrafiken på mobilchatten kostar om du inte sitter på ett gratis WiFi-nätverk eller är kund hos Telenor. Kontakta din operatör för information om vad kostnaden är just för dig. Om du är kund hos Telenor använder du Jourhavande kompis mobila chatt gratis.