Uppsala
april 3, 2018

Läxhjälpsutbildning 22 april

Publicerat av: , kommentarer
Plats: Karlstad.

Att vara frivillig i Röda Korsets Ungdomsförbund är både viktigt och roligt. På utbildningen kommer vi jobba med ditt uppdrag som frivillig. Du kommer få kunskap och verktyg om verksamheten, riktlinjer och policys samt rödakorsrörelsens grundprinciper. Vi kommer arbeta med barnkonventionen i verksamheten och det sociala mötet i verksamheten. Tillsammans i gruppen kommer vi diskutera och arbeta med varandra. Målet är att du ska känna dig trygg i din roll som frivillig. Som frivillig i läxhjälpen är läxhjälpsutbildningen obligatorisk.

Denna utbildning är för de läxhjälpsgrupper som möter unga nyanlända och ensamkommande barn. Alla aktiva från hela Sverige är välkomna på det här utbildningstillfället.

Utbildningen är gratis, och vi bjuder på vegetarisk lunch och fika. Röda Korsets Ungdomsförbund står också för eventuella resor och boende. Ange om du behöver detta i din anmälan!

Vi vill ha din anmälan senast den 17 april 2018.

Anmäl dig här.