Umeå
april 18, 2019

Medlemsvärvning – Vinn tygkasse!

Publicerat av: , kommentarer

Hej allesammans och glad påsk! 
Just nu håller Röda Korsets Ungdomsförbund i en medlemskampanj (till 20/5) där man kan få en tygkasse om man värvar 3 nya medlemmar mellan åldrarna 15-25! Det underbara med att vara med i vår organisation är att det är GRATIS att vara medlem och för varje nytt/förnyat medlemskap får RKUF Umeå hela 50 kronor till våra verksamheter: Tjejgruppen, Läxhjälp och Jourhavande kompis. Du behöver inte vara mellan 15-25 för att vara med och värva; du kan både vara äldre och yngre.
Registrera de medlemmar du värvat på länken nedan:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdtoY407ALhX2DSII…/viewform
——
Kom ihåg att RKUF har policy om att det ska vara frivilligt att bli medlem. De du värvar ska ha gett medgivande och vill vara medlemmar. Glöm inte heller att vid under 15 är behövs målsmans godkännande.