Umeå
februari 18, 2018

Inför Riksårsmöte 8-10 juni

Publicerat av: , kommentarer

Nu är det inte superlänge kvar till Riksårsmötet i Halmstad den 8-10 juni, pepp! Riksårsmötet är årets största demokratiska händelse i Röda Korsets Ungdomsförbund. Det är en oförglömlig upplevelse av möten med andra frivilliga och där får en vara en del av viktiga beslutsfattanden.

Motionskrivande – passa på att skriva motion inför Riksårsmötet!
Var med och skapa organisationen genom att föreslå hur vi som organisation kan utvecklas. Detta gör en genom att skriva en motion! En motion är helt enkelt ett förslag från en medlem eller en lokalförening som vi diskuterar och fattar beslut om på Riksårsmötet. Era tankar och idéer är viktiga, så ta chansen att göra era röster hörda!

Era motioner skickas till styrelsen senast fredagen den 13 april kl 12.00. Ni skickar dem till forbundsstyrelsen@redcross.se. Tips! Klicka in på https://rkuf.se/skriv-motioner/ så hittar ni mer information om hur en skriver en motion.