Sollefteå
februari 3, 2018

Kallelse till föreningsårsmöte 2018!

Publicerat av: , kommentarer

Varmt välkomna till vårt föreningsårsmöte med tacokväll!

Vi i Sollefteås lokalförening vill härmed bjuda in alla våra underbara medlemmar och intresserade personer till vårt föreningsårsmöte. På mötet kommer en ny styrelse väljas in samt vi kommer tillsammans gå igenom vad vi har gjort det gångna året. Vi kommer att bjuda på tacos och ha en mysig kväll tillsammans innan mötet drar igång!

Revisionsberättelse, verksamhetsplanen med budget, verksamhetsberättelse samt bokslut kommer finnas här senast den 14/2, en vecka innan mötet.  Proposition med nya stadgarna kommer att publiceras två veckor innan, alltså senast den 7/2. Till mötet kan ni även skicka in motioner till årsmötet som ska vara inne hos oss senast två veckor innan mötet. Om du har frågor kring hur du skriver en motion är du välkommen att höra av dig till styrelsen.

Datum och tid: 21 februari 2018, kl 19.00.
Plats: Reveljen, byggnad 4.

Klicka på länken nedan för att se kallelsen och dagordning 🙂 !
Kallese och dagordning – FÅM 2018 – Röda Korsets Ungdomsförbund Sollefteå

Vi ses :)!

Kärlek och respekt <3!
Styrelsen för Röda Korsets Ungdomsförbund, Sollefteå!