Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund i Skellefteå!

En text där det står: "stå upp för de unga i Skellefteå". I ena hörnet av bilden är loggan för Röda Korsets Ungdomsförbund

Är du missnöjd över hur samhället utvecklas och vill du se mer kärlek och respekt? Du kan hjälpa till att skapa den utvecklingen, och det blir mycket lättare om vi organiserar oss och gör det tillsammans! Ensam är INTE stark. Vi är många i RKUF som står upp för kärlek och respekt och nu hittar vi fler platser att finnas på i Sverige.

Vi har under 2019 startat upp Röda Korsets Ungdomsförbund i Skellefteå och har bland annat jobbat med en Kompisgrupp för ungdomar och unga vuxna från RKC (Röda Korsets behandlingscenter för krigsskadade och torterade). Här på sidan kan du ta reda på vad du kan göra för att stå upp för unga i Skellefteå!

Har du inte tid eller ork att vara aktiv som medlem eller frivillig? Om du fortfarande vill stötta oss och tycker RKUF gör ett viktigt arbete kan du bli stödmedlem! Det hjälper oss och vi kan visa hur många som står för kärlek och respekt! Klicka på knappen till höger för att bli medlem!