Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund i Skellefteå!

En text där det står: "stå upp för de unga i Skellefteå". I ena hörnet av bilden är loggan för Röda Korsets Ungdomsförbund

Är du missnöjd över hur samhället utvecklas och vill du se mer kärlek och respekt? Du kan hjälpa till att skapa den utvecklingen, och det blir mycket lättare om vi organiserar oss och gör det tillsammans! Ensam är INTE stark. Vi är många i RKUF som står upp för kärlek och respekt och nu hittar vi fler platser att finnas på i Sverige.

Vi håller nu på att starta upp Röda Korsets Ungdomsförbund i Skellefteå och jobbar med ett superviktigt pilotprojekt. Vi har redan dragit igång med ett första möte och snart även utbildning för kompisgrupp. Här på sidan kan du ta reda på vad du kan göra för att stå upp för unga i Skellefteå!

Har du inte tid eller ork att vara aktiv som medlem eller frivillig? Om du fortfarande vill stötta oss och tycker RKUF gör ett viktigt arbete kan du bli stödmedlem! Det hjälper oss och vi kan visa hur många som står för kärlek och respekt! Klicka på knappen till höger för att bli medlem!