Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Östersund!

Vi ställer upp för barn och unga i Östersund. Gör skillnad tillsammans med oss!

Vi på Röda Korsets Ungdomsförbund nystartar i Östersund denna höst. Vi erbjuder möjligheter till spännande engagemang inom världens främsta humanitära organisation.

Vi söker personer över 18 år till:

  • Utbildare i barnkonventionen i praktiken inom idrottsrörelsen. Unikt uppdrag för att stärka barn och ungdomars villkor inom idrotten. Klicka här för länk till uppdraget.
  • Frivilliga till stödchatten Jourhavande kompis: Du lyssnar och samtalar med barn och ungdomar som tagit kontakt med vår jour. Klicka här för länk till uppdraget.
  • Verksamhetsledare till stödchatten Jourhavande kompis: Som verksamhetsledare för Jourhavande kompis Östersund ansvarar du för stödchatten Jourhavande kompis frivilliggrupp. Klicka här för länk till uppdraget.
  • Styrelseledamoter (behöver ej vara 18 år) för RKUF Östersund: Du är med och styr RKUF Östersund som en lokalförening och ser därför till att RKUF finns på plats under lång tid i Östersund. Utbildning och stöd får du av RKUFs personal. Klicka här för länk till uppdraget.

Vi kommer att hålla informationsmöte om verksamheterna den 23 oktober, klockan 18:30, i Svenska Röda Korsets lokaler på Nedre Vattugatan 8.

Klicka här för att komma till ett facebook-evenemang för informationsmötet

Kärlek och respekt!