Norrköping
februari 4, 2018

Varmt välkomna till vårt föreningsårsmöte!

Publicerat av: , kommentarer

26 februari, klockan 18.00 på Kupan, Albrektsvägen 79

Vi i styrelsen vill bjuda in alla våra medlemmar och intresserade personer till vårt föreningsårsmöte, där vi bland att kommer blicka tillbaka över det gångna året och välja en styrelse för nästa verksamhetsår. Vi bjuder på fika och startar själva mötet kl. 18.00.

Anmäl er gärna så vi vet hur många som ska ha fika, om du har några allergier eller om det är något annan vi behöver känna till för att göra årsmötet så bra som möjligt för dig. Anmälan mailas till oss senast 20/2. Mail: rkuf.norrkoping@redcross.se 

Verksamhetsberättelse, bokslut och revisionsberättelse kommer finnas på vår hemsida senast en vecka innan mötet.
Kom ihåg att du kan skicka in motioner (förslag) till årsmötet! Motionerna skickas till oss senast två veckor innan mötet. Om du har frågor kring hur du skriver en motion, är du välkommen att höra av dig till styrelsen.

Vi ses!
Styrelsen