Norrköping
februari 4, 2016

Årsmöte med föreläsning – 13 februari

Publicerat av: , kommentarer
KR

Varmt välkomna till Röda Korset Ungdomsförbund Norrköpings föreningsårsmöte!

Vi kommer att se tillbaka över allt vi gjort och åstadkommit under 2015, och en ny styrelse ska väljas och välkomnas!

Kl. 11.00, innan mötet börjar, kommer dessutom representanter från Asylgruppen Norrköping att prata om asylprocessen och vad som är på gång just nu. Vi bjuder på vegetariskt fika och saft/kaffe, sen drar vi igång årsmötet kl. 13.00.

Anmäl er gärna genom att maila norrkoping@rkuf.se så vi vet hur många som ska ha fika och om ni har några allergier.

Verksamhetsberättelse, bokslut och revisionsberättelse hittar ni på bår hemsida. Glöm inte heller att ni kan skicka in motioner till årsmötet, skicka till oss senast två veckor innan mötet! Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring upplägget och hänvisar till vår hemsida för uppdateringar.

Vi ses!
/Styrelsen