MOVE 2018: Organisering

MOVE 2018 har tema organisering

Datum: 17-18 November i Kungälv

Årets MOVE är till för dig som tror på den förändringskraft som organisering har inneburit, innebär och kommer innebära i framtiden! Det är för alla frivilliga som vill lära sig mer om att skapa bättre verksamheter, för alla. Det är för dig som vill lära dig mer om påverkansarbete och hur vi kan förändra genom Röda Korsets Ungdomsförbund.

I Sverige sägs det ofta att om du vill få någonting gjort borde du organisera dig. De svenska folkrörelserna och det svenska föreningslivet har en framgångsrik historia av att människor tillsammans kämpar för ett bättre samhälle. Vi är en del av detta. Idag är det viktigare än någonsin att vi går samman för att tillsammans kunna skapa det samhälle vi vill ha.

2018 är det val till riksdagen. Oavsett utfall kommer det att inspirera människor till att engagera sig. Vi vill bli experter på att fånga upp det frivilliga engagemanget och använda det för att förverkliga våra samhällsvisioner. Vi vill nå ut till alla människor i Sverige som vill vara med och hjälpa, och tillsammans skapa förändring både idag och i framtiden.

 

Om MOVE

MOVE står för motivation, organisation, verksamhet och engagemang. Det är en tvådagars utbildningshelg för frivilliga i Ungdomsförbundets verksamheter. Förutom ny kunskap och erfarenhetsutbyte får du träffa och lära känna frivilliga från andra verksamheter i hela landet. Det kostar ingenting för dig eller din lokalförening att vara med på MOVE – vi står för resa, mat och boende.

När?
17-18 november

Var?
Vi kommer vara på Nordiska Folkhögskolan i Kungälv, precis som de senaste 3 åren. Kungälv ligger 20 km norr om Göteborg, och nås enkelt med bussar från Göteborg. Mer info om resor får du när din anmälan bekräftas.

Vem?
MOVE 2018 är till för alla som är frivilliga inom Röda Korsets Ungdomsförbunds verksamheter. Vi vill gärna se en så bred representation från olika verksamheter som möjligt.

Först till kvarn gäller, men vi kommer att prioritera platser för att få så många verksamheter som möjligt representerade. Vi har ett begränsat antal platser. Blir det fler som anmäler sig än vi kan ta emot kommer vi att göra ett urval. Information om detta skickas i så fall ut till dig/din lokalförening.

Hur?

Du anmäler dig HÄR! 

 

Har du frågor? Tveka inte att maila move@rkuf.se så får du svar!