Malmö

Styrelsen 2019-2020

Det här är vi!


Leo, Ordförande

Det här är jag. Mitt namn är Leo Pacolli, jag är ordförande i RKUF Malmö. Själv studerar jag statsvetenskap på Malmö Universitet och är en framåtdriven person som är bra på att samarbeta med andra. Det är också en av anledningarna till att jag har valt att engagera mig i ungdomsförbundet. Min största anledning till att jag engagerat mig är för att kunna göra skillnad i barn och ungdomars vardag. Jag vill vara med och driva verksamheter som hjälper andra och gör skillnad  för ett gemensammare Malmö. Mitt största mål är att bekämpa utanförskap och orättvisor. 

Har ni några allmänna frågor om RKUF Malmö kan ni kontakta mig personligen eller för mer specifika frågor mina kollegor i styrelsen.

Kontakt: leo.pacollirkuf@gmail.com


Bilal, Vice Ordförande
Utbildningsansvarig

Bilal, pluggar kandidatprogrammet i Freds- och Konfliktvetenskap vid Malmö Universitet. Jag har sedan något år tillbaka varit medlem i RKUF men tog en aktiv roll som vice-ordförande vid årsskiftet 2016/2017. Anledningen till varför jag ansökte om detta var då jag har stort engagemang samt intresse för människors, framförallt barns rättigheter i samhället, och då RKUF jobbar med barnkonventionen i centrum passade det utmärkt. Många barn, tyvärr, i dagens samhällen brister på att få sina röster hörda samt rättigheter, det är just därför RKUF har så stor vikt som kan verkligen ändra på detta. När jag inte pluggar brukar jag träna, kolla på fotboll samt umgås med familj och vänner över mat eller kaffe.

Kontakt: bilal.rkufmalmo@gmail.com


 

Hampus, Kassör

Mer info kommer!

Kontakt:

 Peg, Styrelseledamot
Kommunikationsansvarig

Mitt namn är Peg Magnusson och jag är ledamot i Röda Korsets Ungdomsförbund här i Malmö. Jag har varit medlem i Röda Korset i ca 5 år och har tidigare varit frivillig men kände nu att det var dags att ta ett nytt steg och gå med i en styrelse för att kunna göra ännu mer skillnad. På vardagarna läser jag Politisk kandidatprogrammet på Lunds universitet och njuter av livet med mina vänner. Det bästa med Röda korset enligt mig är att alla faktiskt kan få en chans att påverka och göra skillnad både lokalt men även i hela Sverige. Att organisationen är så demokratisk gör att jag verkligen känner att mina åsikter får komma till tals, och jag tror att alla som engagerar sig känner samma sak!

Kontakt: Peg.rkufmalmo@gmail.comSofia, Styrelseledamot
Rekrytering- och frivilligvårdsansvarig

Jag heter Sofia och jag är utbildningsansvarig och ansvarig över frivilligvård i styrelsen. Mitt ansvarsområde som ledamot är att jag håller i utbildningar och ser till så att frivilliga i RKUF trivs. Jag kandiderade till styrelsen RKUF-Malmö för att jag vill arbeta mer aktivt med barn och ungdomars rättigheter i samhället. På min fritid gillar jag att spela tennis och att umgås med vänner och familj.

Kontakt: Sofia.rkufmalmo@gmail.com