Läxhjälp för alla

För att alla barn ska få lika chans att klara skolan bedriver vi läxhjälp som är gratis och öppen för alla. Vi har läxhjälp på skolor, bibliotek och boenden för ensamkommande. På tisdagar kl 19:00 till 21:00 erbjuder vi även läxhjälp online.

Alla barn ska få de förutsättningar som behövs för att de ska kunna klara skolan. Alla barn ska också ha en lika chans i livet och att nå sin fulla potential. Därför bedriver vi läxhjälp som är gratis och öppen för alla.

Läxhjälpsgrupperna finns på skolor där elever kan samlas efter skolan och göra sina läxor i lugn och ro och få hjälp om de behöver. Vi har även läxhjälp på bibliotek och boenden för ensamkommande barn och unga. Dessutom finns vi online på tisdagskvällar, för att alla ska kunna få det stöd de behöver för att klara skolan, oavsett var i landet de bor.

Mer än läxor

Våra läxhjälpsgrupper är så mycket mer än bara glosor och mattetal. Det är en plats där barn kan känna sig trygga och viktiga.

Alla i grupperna är där frivilligt, det gäller både läxläsarna och läxhjälparna. Tillsammans skapar vi en miljö av möjligheter och förtroende där barnen är i fokus.

Klicka på din närmsta lokalförening på kartan för att se om vi har läxhjälp där du bor!

Bor du inte nära en lokalförening? På tisdagar kl 19:00 till 21:00 erbjuder vi även läxhjälp online. Vi ses!