17 Mar, 2018

Verksamhetsledarutbildning 17-18/3 i Stockholm

Plats: .

VERKSAMHETSLEDARUTBILDNINGEN riktar sig till aktiva och blivande verksamhetsledare inom alla verksamheter i Ungdomsförbundet. Genom denna utbildning får du verktyg och kunskap för att fullfölja ditt uppdrag så att du kan känna dig trygg i din roll och leda din verksamhet på bästa sätt. Särskilt fokus kommer att vara på verksamhetsstruktur, rekrytering och ekonomi.

Plats: Hornsgatan 54, Stockholm
Datum: 17-18/3
Tid: 13.30 på lördag till 16.30 på söndag

Utbildningen är gratis och pågår en och en halv dag. Röda Korsets Ungdomsförbund bekostar eventuella resor och boende som du behöver för att kunna delta på utbildningen. Under utbildningsdagen bjuder vi på vegetarisk lunch och fika.

Alla verksamhetsledare från hela Sverige är välkomna att delta.

Förkunskaper
Du ska ha gått Röda Korsets Ungdomsförbunds Ideologiutbildning och din verksamhetsspecifika utbildning innan verksamhetsledarutbildningen. Verksamhetsspecifika utbildningar är till exempel Kompisgruppsutbildningen, Frukostklubbsutbildningen, Läxhjälpsutbildningen och Jourhavande kompisutbildningen.

Kontakta oss ifall du vill gå verksamhetsledarutbildningen men inte har tillräckliga förkunskaper.
Vi vill ha din anmälan senast den 1/3. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende.

Du anmäler dig genom att fylla i ett formulär som du hittar på: https://goo.gl/forms/1lmGlSh9acVa5Kpt1

Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 350 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta moa.tornblom@redcross.se eller 090-109761

Varmt välkommen!