27 mar, 2021
UTBILDNING

Digital styrelseutbildning 27 mars

Plats: Digitalt.

Detta utbildningstillfälle vänder sig till dig som är förtroendevald i en lokalföreningsstyrelse. Styrelseutbildningen anordnas av personal och är obligatorisk för dig som sitter i en styrelse. Genom utbildningen får du verktyg och kunskap för att fullfölja ditt uppdrag. Utbildningen är till för att du ska kunna känna dig trygg i din roll och leda din förening och dess verksamheter på bästa sätt. Du får också möjlighet att träffa andra styrelseledamöter från andra lokalföreningar och utbyta erfarenheter!

Utbildningen är webbaserad. Du kommer att få en länk utskickad per mail till vårt digitala konferensrum ett par dagar innan webbträffen.

Datum: 27 mars
Plats : Digitalt
Tid: kl 9 – 15

Anmälan hittar du här.

Utbildningen är gratis och vi vill ha din anmälan senast den 26 mars. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdatum får alla som anmält sig info och övningar till utbildningen, och en länk till samtalet + hur en kopplar upp sig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Mika.Larsson@redcross.se eller Nathalie.Eriksson@redcross.se.

PS. Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi följer Svenska Röda Korsets dataskyddspolicy. I policyn kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.
https://www.rodakorset.se/personlig-integritet/

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Cz8EYivH-k6AVY5Pw_TMoY4k6iWocxFLudsvV74zO0BUN1FQQVJIUEU0SkNWN1kySjYwTDAwVUQzRiQlQCN0PWcu