11 Nov, 2017
UTBILDNING

MOVE 11-12 november

Plats: Kungälv, Göteborg. Sista anmälningsdag 2017-10-09

Välkommen med din anmälan till MOVE 2017 den 11-12 november i Kungälv!

Röda Korsets Ungdomsförbund bjuder in till en utbildningshelg för frivilliga i organisationen varje år. Temat i år är ”Psykisk ohälsa – att möta barn och unga i utsatta situationer”. Helgen skapar möjlighet till fortbildning, erfarenhetsutbyte och att lära känna andra verksamheter och frivilliga från hela landet.

MOVE bekostas nationellt av Röda Korsets Ungdomsförbund. Det är alltså helt kostnadsfritt att delta – inklusive resa, kost och logi.

MOVE är till för alla som är medlemmar och aktiva inom Röda Korsets Ungdomsförbunds verksamheter. Först till kvarn gäller. Eftersom vi har begränsat antal platser för MOVE, så kommer ett urval av deltagare genomföras ifall fler anmäler sig än det finns platser. En så bred representation från olika verksamheter kommer att prioriteras

Sista anmälningsdag är 9/10. Din anmälan bekräftas efter sista anmälningsdatum. Då får du också mer praktisk information om val av workshops, resor och boende.

Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 350 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig.

Har du några frågor kontakta move@rkuf.se.

Anmälan är stängd till MOVE 2017. Sista anmälningsdatum för MOVE 2017 var den 9/10.

Om du vill skriva upp dig på väntelista vid eventuella återbud, maila move@rkuf.se.