07 apr, 2019

Läxhjälpsutbildning i Stockholm 7 april

Plats: STOCKHOLM. Sista anmälningsdag 31 mars 2019

Att vara frivillig inom Röda Korsets Ungdomsförbund är både viktigt och roligt! På utbildningen kommer vi jobba med ditt uppdrag som frivillig. Du kommer att få kunskap om läxhjälpsverksamheten, riktlinjer och policys samt om hur vi jobbar med barnkonventionen och det sociala mötet i verksamheten. Tillsammans i gruppen kommer vi diskutera och arbeta med varandra. Målet är att du ska känna dig trygg i din roll som frivillig.

Datum: Söndagen den 7 april 2019
Plats : Röda Korset, Hornsgatan 54, Stockholm
Tid: 10:30 – 16:30

Utbildningen är gratis. Vi bjuder på vegetarisk lunch och fika. Röda Korsets Ungdomsförbund står också för eventuella resor och boende. Ange om du behöver detta i din anmälan!

Vi vill ha din anmälan så snart som möjligt, dock senast torsdagen den 31 mars. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdag kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende.

Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 350 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas ansvarig personal.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta camilla.linde@redcross.se.

Varmt välkommen!

Viktigt: vi har märkt att anmälningar inte alltid registreras korrekt. Får du inget bekräftelsemail från oss betyder det att din anmälan inte har kommit in. Då är det viktigt att du hör av dig till info@redcross.se så att vi kan se till att du blir anmäld till utbildningen.
Observera att det kan ta ett par dagar efter din anmälan tills du får bekräftelsen.

Anmäl dig här!