23 mar, 2019
UTBILDNING

Läxhjälpsutbildning 23/3 Malmö

Plats: .

Att vara frivillig i Röda Korsets Ungdomsförbund är både viktigt och roligt. På utbildningen kommer vi jobba med ditt uppdrag som frivillig. Du kommer att få kunskap om kompisgruppsverksamheten, riktlinjer och policys samt rödakorsrörelsens grundprinciper. Vi kommer arbeta med barnkonventionen och det sociala mötet i verksamheten. Tillsammans i gruppen kommer vi diskutera och arbeta med varandra. Målet är att du ska känna dig trygg i din roll som frivillig.

Datum: Lördagen den 23 mars 2019
Plats : Röda Korset, Drottninggatan 2C, Malmö
Tid: 10:00 – 17:00

Utbildningen är gratis, och vi bjuder på vegetarisk lunch och fika. Röda Korsets Ungdomsförbund står också för eventuella resor och boende. Ange om du behöver detta i din anmälan!

Vi vill ha din anmälan senast den 20/1. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende.

Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 350 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta marcia.munoz@redcross.se.

Varmt välkommen!


Tryck här om formuläret inte laddas