02 Dec, 2017

Läxhjälpsutbildning 2/12 Göteborg

Plats: Göteborg.

Att vara frivillig i Röda Korsets Ungdomsförbund är både viktigt och roligt. På utbildningen kommer vi jobba med ditt uppdrag som frivillig. Du kommer få kunskap och verktyg om verksamheten, riktlinjer och policys samt rödakorsrörelsens grundprinciper. Vi kommer arbeta med barnkonventionen i verksamheten och det sociala mötet i verksamheten. Tillsammans i gruppen kommer vi diskutera och arbeta med varandra. Målet är att du ska känna dig trygg i din roll som frivillig.

Datum: 2/12
Plats: Göteborg, adress meddelas efter sista anmälningsdagen.
Tid: 09.30-16.30

Som frivillig i läxhjälpen är läxhjälpsutbildningen obligatorisk. Alla aktiva från hela Sverige är välkomna på det här utbildningstillfället.

Utbildningen är gratis, och vi bjuder på vegetarisk lunch och fika. Röda Korsets Ungdomsförbund står också för eventuella resor och boende. Ange om du behöver detta i din anmälan!

Vi vill ha din anmälan senast den 19/11. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende.

Du anmäler dig genom att fylla i följande formulär: https://goo.gl/forms/jQXkjbYR7ZD8md4y2

Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 350 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta kim.hof@redcross.se tel: 040326526

Varmt välkommen!