13 okt, 2019
UTBILDNING

Kompisgruppsutbildning 13/10

Plats: Hornsgatan 54, Stockholm.

Kompisgruppsutbildningen riktar sig till nya frivilliga som engagerar sig eller som ska börja engagera sig i Kompisgrupper. På utbildningen som varar en heldag kommer vi jobba med ditt uppdrag som frivillig. Du kommer att få kunskap om Kompisgruppsverksamheten, riktlinjer och policys samt Röda Kors-rörelsens grundprinciper. Vi kommer arbeta med barnkonventionen och det sociala mötet i verksamheten. Tillsammans i gruppen kommer vi diskutera och arbeta med varandra med målet att du ska känna dig trygg i din roll som frivillig.

Datum: Söndagen 13e oktober 2019
Plats : Hornsgatan 54, Stockholm
Tid: Kl 10-17

Utbildningen är gratis, och vi bjuder på vegetarisk lunch och fika. Röda Korsets Ungdomsförbund står också för eventuella resor och boende. Ange om du behöver detta i din anmälan!

Vi vill ha din anmälan senast den 1/10. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende.

Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 350 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta maha.suliman@redcross.se tel: 040- 452 39 33

Varmt välkommen!

Observera att det kan ta ett par dagar efter din anmälan tills du får bekräftelsen att din anmälan kommit in. Om du fortfarande inte fått någon bekräftelse, kontakta utbildningsansvarig.