03 Dec, 2017

Frukostklubbsutbildning 3/12 Malmö

Plats: Malmö.

Datum: Söndagen 3/12
Plats : Malmö
Tid: 10:00 – 17:00

Att vara frivillig i Röda Korsets Ungdomsförbund är både viktigt och roligt. På utbildningen kommer vi jobba med ditt uppdrag som frivillig. Du kommer få kunskap och verktyg om verksamheten, riktlinjer och policys samt rödakorsrörelsens grundprinciper. Vi kommer arbeta med barnkonventionen i verksamheten och det sociala mötet i verksamheten. Tillsammans i gruppen kommer vi diskutera och arbeta med varandra. Målet är att du ska känna dig trygg i din roll som frivillig.

Frukostklubbsutbildningen riktar sig till frivilliga inom Frukostklubben. Utbildningen är en heldag 10:00 – 17:00 och vi pratar såväl om det praktiska i arbetet med frukostklubben som om frukostklubbens filosofi, syfte och värden med barnrättsperspektivet i centrum. Alla frivilliga inom Frukostklubben från hela Sverige är välkomna.

Utbildningen är gratis, och vi bjuder på vegetarisk lunch och fika. Röda Korsets Ungdomsförbund står också för eventuella resor och boende. Ange om du behöver detta i din anmälan!

Vi vill ha din anmälan senast den 19/11. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende.

Du anmäler dig genom att fylla i följande formulär: https://goo.gl/forms/Kxv8xr8LKXbp2MsA2

Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 350 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta frukostklubbens verksamhetsutvecklare Victor Johansson på victor.johansson@redcross.se eller 031-7416216

 

Varmt välkommen!