28 sep, 2019
ÖVRIGT

Frivillighelg med RKUF Sverige, Norge, Danmark och Finland, 28-29 september

Plats: Stockholm.

Förbundsstyrelsen bjuder in till frivillighelg i Stockholm tillsammans med frivilliga från Röda Korsets Ungdomsförbund i Norge, Danmark och Finland! Det har under året blivit tydligt att lokalföreningarna efterfrågar mer internationellt utbyte. Detta är något som vi i förbundsstyrelsen lyssnat på och fortsätter att jobbar på. Och vi är så glada att vi nu har möjlighet att bjuda in till ett första samarbete mellan de nordiska ungdomsförbunden!

Helgen den 28-29 september träffas 40 frivilliga från de nordiska ungdomsförbunden i Stockholm och utbyter erfarenheter samtidigt som ni lär känna varandra! Vi har möjlighet att erbjuda 10 frivilliga plats på denna helg – så det är först till kvarn som gäller! Självklart hoppas vi att vi ska kunna fortsätta med detta samarbete och att fler ska få chansen.

Viktigt att veta är att helgen kommer genomföras på engelska så du behöver känna dig bekväm med att prata och förstå engelska. Ett detaljerat program skickas ut efter sista anmälningsdagen men för information så börjar helgen 9.00 på lördagen och slutar 15.00 på söndagen.

Frivillighelgen är HELT GRATIS.

Sista dag att anmäla sig är redan om en vecka, måndagen den 16 september. Och kom ihåg att det är först till kvarn som gäller!

Varma hälsningar,
förbundsstyrelsen
genom förbundsordförande Vera Carlbaum Wrennmark

Anmäl dig här.