30 mar, 2021
UTBILDNING

Digital kassörsutbildning 30 mars

Plats: Digitalt.

Datum: 30 mars
Tid: 17:00
Var: Online (det är en webbaserad utbildning, mer info nedan)

Anmäl dig till utbildningen här.

Denna utbildning är till för alla som tycker att passet om ekonomi på styrelseutbildningen inte var tillräckligt! I första hand riktar vi oss till föreningarnas kassörer, men alla styrelseaktiva som vill veta mer om ekonomi är självklart välkomna.

Under denna utbildning går vi igenom hur löpande bokföring funkar, hur ni ska göra med bokslut och årsredovisning och vi kör lite praktiska övningsexempel. Men framförallt är detta er stora chans att få två timmar med Sanna, vår stjärna till ekonom. Vässa era frågor och snacka ekonomi med oss!

Utbildningen är webbaserad. Du kommer att få en länk utskickad per mail till vårt digitala konferensrum ett par dagar innan webbträffen.

Sista anmälningsdag är måndag den 28 mars. Efter sista anmälningsdatum får alla som anmält sig info och övningar till utbildningen, och en länk till samtalet + hur en kopplar upp sig.

Har du frågor eller önskningar på vad vi ska ta upp under utbildningen? Fyll i här nedan eller mejla till desiree.sterner@redcross.se

Kärlek och respekt!
Desirée och Sanna

PS. Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi följer Svenska Röda Korsets dataskyddspolicy. I policyn kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.
https://www.redcross.se/globalassets/dokument/personlig-integritet/svenska-roda-korsets-dataskyddspolicy.pdf

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Cz8EYivH-k6AVY5Pw_TMoY4k6iWocxFLudsvV74zO0BUQlBGODNFRUYxRU9GTThaVFpKNFEyQ0g3OSQlQCN0PWcu