15 Sep, 2018
KURS

Kompisgruppsutbildning RKC Skellefteå 15 september

Plats: Skellefteå.

Välkommen på utbildning för Kompisgrupper RKC

Att vara frivillig i Röda Korsets Ungdomsförbund är både viktigt och roligt. På denna utbildning kommer vi jobba med ditt uppdrag som frivillig i Kompisgrupper RKC. Du kommer få kunskap och verktyg om verksamheten, riktlinjer och policys.

Målet är att du ska känna dig ännu tryggare i ditt uppdrag, få en större förståelse för människor på flykt, posttraumatiskt stressyndrom och ge dig verktyg att utveckla dig själv. Tillsammans genom workshop och diskussion kommer ni fram till en hållbar plan för terminen och ert engagemang!

Praktisk information

Datum: Lördag 15 September 2018

Plats : Stationsgatan 24, ingång Kupan (vid södra järnvägsgatan)

Tid: 10:00 – 17.00

Utbildningen är gratis, och vi bjuder på vegetarisk lunch och fika. Röda Korsets Ungdomsförbund står också för eventuella resor och boende. Ange om du behöver detta i din anmälan!

Anmäl dig här

Vi vill ha din anmälan senast den 12 September 2018. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende.

Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 500 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta marta.lund@redcross.se , tel: 090 10 97 65

 

Varmt välkommen