06 apr, 2019
UTBILDNING

Verkamhetsledarutbildning 6-7 april

Plats: Stockholm.

VERKSAMHETSLEDARUTBILDNINGEN riktar sig till aktiva och blivande verksamhetsledare inom alla verksamheter i Ungdomsförbundet. Genom denna utbildning får du verktyg och kunskap för att fullfölja ditt uppdrag så att du kan känna dig trygg i din roll och leda din verksamhet på bästa sätt. Under utbildningen kommer vi framför allt att fokusera på verksamhetsstruktur, rekrytering och ekonomi.

Plats: Mariahuset, Hornsgatan 54, Stockholm
Datum: 6-7 april
Tid: 13.00 på lördag till 17.00 på söndag

Utbildningen är gratis, och vi bjuder på vegetarisk lunch och fika. Röda Korsets Ungdomsförbund står också för eventuella resor och boende. Ange om du behöver detta i din anmälan!

Alla verksamhetsledare från hela Sverige är välkomna att delta.

Förkunskaper
Du ska ha gått Röda Korsets Ungdomsförbunds Ideologiutbildning och din verksamhetsspecifika utbildning innan verksamhetsledarutbildningen. Verksamhetsspecifika utbildningar är till exempel Kompisgruppsutbildningen, Frukostklubbsutbildningen, Läxhjälpsutbildningen och Jourhavande kompisutbildningen.

Kontakta oss ifall du vill gå verksamhetsledarutbildningen men inte har tillräckliga förkunskaper.

 

Anmäl dig här!

Vi vill ha din anmälan senast den 25/3. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende.

Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 350 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta moa.tornblom@redcross.se eller marcia.munoz@redcross.se.

Varmt välkommen!