Göteborg

RKUF bjuder in till en klädbytardag/kväll på Frilagret i Göteborg! Missa inte chansen att förnya sommargarderoben – helt gratis! Hitta dina nya favoritplagg, ta en fika och lär er kanske något om varför det är viktig med hållbar konsumtion. För mer information: KLÄDBYTARDAG

Red Cross Youth invites you to a Clothing Exchange Day at Frilagret in Gothenburg! Don’t miss out on updating your summer wardrobe for free! Find your new favourite outfit, have some Fika and maybe learn something new about the importance of sustainable shopping. For more info: CLOTHING EXCHANGE DAY

————————————————————————————————————————–

Eventgruppen

Eventgruppen syftar till att väcka tankar, engagemang och intresse för globala frågor hos framförallt ungdomar och detta gör vi genom att anordna olika former av event!

Gruppen syftar även till att informera om RKUFs olika verksamhetsområden, värderingar och uppdrag. Vi vill kombinera informationsspridning med praktiska och direkta handlingar och event för att väcka intresse, nå ut till en bredare målgrupp och få en bredare samhällelig förankring.

Det kan vara allt från event såsom klädbytardagar för att belysa hållbar utveckling eller anordna workshops på gymnasieskolor. Som frivillig har du möjlighet att vara med, utforma och hjälpa till på de olika event som vi tillsammans anordnar!

Vill du vara med? Kul!

Kontakta oss på:
eventgruppenrkuf@gmail.com