Göteborg
september 1, 2017

Välkommen på infokväll för nya frivilliga!

Publicerat av: , kommentarer

Just nu söker vi nya frivilliga till flera av våra verksamheter här i Göteborg. Bli läxhjälpare, besök familjer på Migrationsverkets transitboende, bemanna en chattjour för unga eller servera frukost och umgås med eleverna på Martinaskolan. Allt engagemang behövs! Inga förkunskaper krävs och du får relevant introduktion och utbildning för ditt uppdrag. Du får träffa många andra engagerade unga och dessutom göra något riktigt meningsfullt med din tid. Tillsammans ställer vi upp för Göteborg!

Läs mer om de olika verksamheterna i flikarna här till vänster och ansök till uppdragen på https://www.volontarbyran.org/alla-uppdrag

Vi vill även bjuda in dig som ny frivillig, eller om du är intresserad av att bli frivillig, till en informationskväll. Vi informerar om oss och våra verksamheter och kan svara på alla dina frågor. Välkommen till oss på Första Långgatan 28B, måndag den 25 september kl  18.00! Anmäl dig till infokvällen på rkuf.goteborg@redcross.se

Du behöver inte ha bestämt dig för vilken verksamhet du vill engagera dig i för att komma på infokvällen. Din nyfikenhet räcker som anledning! Hoppas vi ses.

 

Kärlek och respekt,

Styrelsen för RKUF Göteborg