Ditt företag kan samarbeta med oss

Röda Korsets Ungdomsförbund arbetar för ett samhälle där alla unga känner sig trygga och mår bra. Genom våra frukostklubbar och läxhjälp arbetar vi för att alla barn och unga ska få lika förutsättningar att klara skolan. Inom chattjouren Jourhavande Kompis tar våra frivilliga emot samtal från barn och unga som har det svårt och våra kompisgrupper besöker och umgås med ensamkommande flyktingbarn som väntar på besked om uppehållstillstånd.

Ditt företag kan stödja Röda Korsets Ungdomsförbund genom att bli företagspartner. Dessutom finns möjligheten att ta fram ett skräddarsytt samarbete med oss.

”Jag tror att ett framgångsrikt företagssamarbete stärker vår verksamhet, samtidigt som det ger företagen en konkret möjlighet att bidra till socialt arbete och ger dem kunskap om barn och ungas förutsättningar. Marika-013_webb

Till exempel så hjälpte Telenor oss att ta fram en teknisk lösning så att det går chatta med Jourhavande Kompis i mobilen. På det sättet kan unga nå chatten när de mest behöver den, på deras villkor och där de finns. Till frukostklubbarna har Kellogg’s varit en mycket viktig partner, eftersom de hade erfarenhet av det sen tidigare från liknande verksamhet i Storbritannien. Genom att samarbeta med oss kan ditt företag bidra till att vi kan fortsätta utveckla vår verksamhet.”

– Marika Eriksson, Generalsekreterare.

Vill du veta mer?
Kontakta Marika Eriksson redan idag för ett förutsättningslöst samtal: marika.eriksson@redcross.se, tel 08-452 49 41.