Borås

 Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund i Borås!

 

Vi är unga som ställer upp för unga och tror på allas möjlighet att påverka. Vi drömmer och strävar efter en värld där barn och unga ska må bra och känna sig trygga.

Vi söker alltid efter fler engagerade frivilliga som vill vara med oss i vårt viktiga arbete! Läs mer under fliken Bli frivillig inom RKUF Borås- Lediga uppdrag! 

Om du vill ställa upp för Borås unga är du välkommen att kontakta oss på rkuf.boras@redcross.se och få mer information om vad just du kan bidra med!

Gilla vår Facebook sida

 

FÖRENINGSÅRSMÖTE 2021

Den 10 februari bjuder vi in till föreningsårsmöte för verksamhetsåret 2020 samt bokslut 2019. Mötet kommer ske digitalt och startar klockan 19:00. Alla är välkomna att närvara vid vårt föreningsårsmöte och som medlem har du också rätt att rösta samt komma med förslag inför mötet i form av motioner. Se bifogad kallelse för mer information. 

Kallelsen har skickats ut i enlighet med stadgar, senast tre veckor före föreningsårsmötet. Alla handlingar kommer att publiceras här, senast en vecka före föreningsårsmötet i enlighet med stadgar.

Kallelse samt handlingar till Röda Korsets Ungdomsförbunds Föreningsårsmöte 2021 (uppdateras fram till 3 feb):

Kallelse 2021

 Bokslut 2019

Bokslut 2020

Verksamhetsberättelse 2020

Revisorsberättelse 2019+2020

Förslag till dagordning

FÖRENINGSÅRSMÖTE 2019

Den 9 Januari bjuder vi in till föreningsårsmöte för verksamhetsåret 2019, vid Brygghuset i Borås med start klockan 17:00. Alla är välkomna att närvara vid vårt föreningsårsmöte och som medlem har du också rätt att rösta samt komma med förslag inför mötet i form av motioner. Se bifogad kallelse för mer information. 

Kallelsen har skickats ut i enlighet med stadgar, senast 3 veckor före föreningsårsmötet. Alla handlingar publiceras här, senast 1 vecka före föreningsårsmötet i enlighet med stadgar.

Kallelse samt handlingar till Röda Korsets Ungdomsförbunds Föreningsårsmöte 2019, 9 januari Brygghuset:

Föreningsårsmötesprotokoll 2019

Bilaga 1- Röstlängd

Bilaga 2- Kallelse samt förslag till föredragningslista

Bilaga 3- Verksamhetsberättelse samt Bokslut 2018

Bilaga 4- Revisionsberättelse

Bilaga 5- Lokalföreningens stadgar 

Bilaga 6- Verksamhetsplan & Budget 2019