Uppsala

RKUF Uppsalas styrelse 2017-2018

Om du känner dig osäker på vem du ska kontakta går det alltid bra att maila till föreningsmailen, rkuf.uppsala (at) redcross.se så ser vi till att rätt person får mailet.

Johanna Löfgren
Johanna är ordförande för föreningen, och ansvarar för kontakten med både SRK Uppsala och Förbundsstyrelsen.
johannalofgren [at] live.com
Dennis Lee
Dennis är kassör och sköter ekonomin för föreningen. Dennis är även kontaktperson för Marknadsföringsgruppen.
delee [at] protonmail.ch
Sara Kjellström
Sara är kommunikatör med ansvar för våra sociala medier och kontakten med media, t.ex tidningar. Sara är också kontaktperson för Sport & Fritid.
sara.kjellstrom [at] hotmail.com
Amanda Birgersson Thor
Amanda är vice ordförande och sekreterare för föreningen, samt kontaktperson för Fotbollsgruppen och Vänner Emellan Storträffen.
amanda.birgerssonthor [at] hotmail.com
Klara Elzvik
Klara är vice kassör och hjälper vår kassör med olika ekonomiska uppgifter. Klara är också kontaktperson för Läxhjälpen och Läxhjälpen Boende.
klara [at] elzvik.se
Lova Lind
Lova är ansvarig för hållbarhet, mångfald och tillgänglighet i föreningen. Lova är även kontaktperson för Frukostklubben och Jourhavande Kompis.
lovalind [at] hotmail.com
Emil Duberg
Emil ansvarar för våra medlemmar och för att t.ex hålla medlemskampanjer för att engagera fler i föreningen. Förutom det är Emil kontaktperson för Vänner Emellan Fadderdelen.
emilduberg [at] gmail.com
Siran Cheng
Siran är ansvarig för de utbildningar och föreläsningar som vi håller i föreningen. Siran är också kontaktperson för Sommarskolan.
sirancg [at] gmail.com