Stockholm Nord

Vi på Röda Korsets Ungdomsförbund Stockholm Nord arbetar året runt med att göra skillnad. Vi arbetar för ett samhälle där alla människor får plats och möjlighet att förverkliga sina drömmar. En vision där de mänskliga rättigheterna lägger grunden för ett humanare samhälle.

Vi gör konkret skillnad för andra människor i deras vardag bland annat genom att underlätta integrationen för nyanlända ungdomar med våra Kompisgrupper samt stötta ungdomar att förverkliga sina framtidsambitioner via vår Läxhjälp.

Ditt engagemang hos oss kommer att konkret förbättra andra människors liv, idag och i framtiden. Röda Korset är en organisation som agerar, som aldrig lämnar en svag människa ensam, du kan precis som vi göra skillnad på riktigt här och nu i din egen stad, som medlem eller aktiv frivillig.

2-4 gånger per år har vi info-träffar för den som är intresserad av att bli frivillig. Du hittar datum för dessa under fliken ‘info-träffar’ i menyn.

Läs gärna mer om våra olika verksamheter i menyn till vänster och ta chansen att agera för ett humanare samhälle.

Hör gärna av dig till oss med frågor på rkuf.stockholmnord@redcross.se

Gilla oss även på Facebook!

Medlemskapet är gratis! Bli medlem i menyn till höger –>

Medlemsförmåner:

En medlem i Röda Korsets Ungdomsförbund är en del av en världsomspännande organisation. Tillsammans kämpar vi för att lindra och förhindra mänskligt lidande över hela världen.

Du kan som medlem delta i utbildningar, föreläsningar och evenemang. Du erbjuds möjlighet till personlig utveckling och en grym gemenskap med människor med alla tänkbara bakgrunder, åsikter och värderingar. Vi tror på verklig mångfald med de mänskliga rättigheterna som grund. Vill du visa ditt engagemang på riktigt, då har du kommit rätt. Om du väljer att bli aktiv är du som medlem försäkrad under uppdraget och får intyg för genomförda insatser.

Vi kan aldrig bli för många så ta chansen och gör skillnad tillsammans med oss!