11 Mar, 2017
UTBILDNING

Styrelseutbildning

Plats: Malmö. Sista anmälningsdag 1 mars

Välkomna på styrelseutbildning den 11-12 mars i Malmö!

Denna helg är avsedd för styrelser i Malmö, Lund, Helsingborg, Hässleholm-Kristianstad, Växjö, Kalmar, Halmstad, Borås, Göteborg och Trollhättan-Vänersborg.

Detta utbildningstillfälle vänder sig till dig som är förtroendevald i en lokalföreningsstyrelse. Styrelseutbildningen anordnas av personal och är obligatorisk för dig som sitter i en styrelse. Genom utbildningen får du verktyg och kunskap för att fullfölja ditt uppdrag. Utbildningen är till för att du ska kunna känna dig trygg i din roll och leda din förening och dess verksamheter på bästa sätt. Du får också möjlighet att träffa andra styrelseledamöter från andra lokalföreningar och utbyta erfarenheter.

Under helgen kommer en Ideologiutbildning att hållas – denna är en obilgatorisk grundutbildning för alla verksamma inom Röda Korsets Ungdomsförbund. I samband med Ideologiutbildningen kommer det finnas möjlighet att diskutera utbildningens upplägg och olika utbildningsstrategier, så att ni som deltar kan känna er trygga med att hålla i Ideologiutbildningen inom er lokalförening framöver.

Boende, resa till och från Malmö samt all mat under helgen bekostas nationellt av organisationen. Boende och resa bokas av personal. Du kommer att kontaktas angående resa efter att du anmält dig.

Plats: Malmö, Ungodmens Hus
Tider: Startar 12.00 på lördagen med lunch, och slutar 16.00 på söndagen

Till anmälan
Mer praktisk information om helgen och boende kommer via mail senast ett par dagar innan utbildningen.
Sista anmälningsdatum för att delta på utbildningen är söndagen den 1/3. Därefter är din anmälan är bindande, och du faktureras en administrativ avgift på 500 kr om du avanmäler dig efter den 1/3 utan sjukintyg.

Har du frågor? Maila till frida.agren@redcross.se eller josefin.lindh@redcross.se

Kärlek och respekt!