jourhavande-kompis-logo

Jourhavande kompis är chattjouren för alla upp till 25 år. Du som chattar är anonym och det är du som bestämmer vad du vill prata om.

Jourhavande Kompis vänder sig till barn och ungdomar upp till 25 år. Hit kan du vända dig för att snacka om precis vad som helst. Jourhavande Kompis finns till för dig!

Vill du prata med Jourhavande kompis? Klicka på knappen nedan för att chatta.

Du är anonym

När du chattar med Jourhavande kompis är du anonym. Vi kan inte se ditt riktiga namn eller IP-nummer. Vi finns här för att lyssna och vara ett stöd för dig.

Vi är själva unga och inga experter – psykologer eller terapeuter. Vi är helt enkelt dina kompisar och det är du som bestämmer vad vi ska prata om! 15 minuter före stängningstid slutar vi att ta emot nya samtal.

Jourhavande kompis öppettider

Under jul- och nyårshelgerna har vi följande öppettider:
27 dec 18-22
29 dec 18-22
31 dec 14-18 (OBS! ny tid)
5 jan 18-22

Från 8 januari har vi som vanligt öppet varje dag.

Jourhavande kompis ordinarie öppettider:

Måndag – fredag 18.00 – 22.00
Lördag – söndag 14.00 – 18.00

Om det uppstår tekniska problem, om det ringer i telefonen du chattar från, om du byter fönster i webbläsaren på mobil eller surfplatta, slår på skärmsläckaren eller liknande så stängs chatten ner automatiskt eftersom systemet då uppfattar dig som inaktiv. Om detta skulle uppstå får du gärna starta en ny chatt och prata vidare med oss! Observera också att datatrafiken på mobilchatten kostar om du inte sitter på ett gratis WiFi-nätverk. Kontakta din operatör för information om vad kostnaden är just för dig.