15 Okt, 2017
UTBILDNING

Frukostklubbsutbildning

Plats: Stockholm.

Datum: Söndagen den 15/10
Plats : Stockholm, Mariahuset, Hornsgatan 56
Tid: 10:00 – 17:00

Frukostklubbsutbildningen riktar sig till frivilliga inom Frukostklubben. Genom denna utbildning får du verktyg och kunskap för att fullfölja ditt uppdrag så att du kan känna dig trygg i din roll. Utbildningen är en heldag 10-17 och vi pratar såväl om det praktiska i arbetet med frukostklubben som om frukostklubbens filosofi, syfte och värden med barnrättsperspektivet i centrum. Alla frivilliga inom Frukostklubben från hela Sverige är välkomna.

Utbildningen är gratis, och vi bjuder på vegetarisk lunch och fika. Röda Korsets Ungdomsförbund står också för eventuella resor och boende. Ange om du behöver detta i din anmälan!

Anmäl dig på https://goo.gl/forms/f6HH6w5DYlLnly7v1

Vi vill ha din anmälan senast den 1/10. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende. Din anmälan är bindande. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter sista anmälningsdatum innebär en kostnad på 350 kronor. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta verksamhetsutvecklare Victor Johansson på  victor.johansson@redcross.se eller 031-7416216